Avantajele parcurilor industriale

industrialCompaniile din sectorul industrial au nevoie de o serie de condiții care să le susțină activitatea, iar disponibilitatea acestor condiții într-un timp cât mai scurt este avantajul major pe care ARTEMIS REAL ESTATE îl oferă prin parcurile industriale dezvoltate.

Sânandrei Industrial Park şi Swiss Park Giarmata au PUZ-ul aprobat, iar clienții pot cumpăra sau închiria parcele cu utilitățile trase, unde își vor putea construi clădirile de care au nevoie fie în regie proprie, fie cu spirjinul dezvoltatorului care oferă tot suportul necesar pentru obținerea autorizației de construire. Clientul unui parc industrial este scutit de toate demersurile birocratice, consumatoare de timp și resurse financiare necesare în vederea obținerii avizelor pentru dezvoltarea unei activități industriale. În plus, statul de „parc industrial” presupune avantaje majore şi din punctul de vedere al taxelor și impozitelor pentru clădiri și terenuri care se reduc semnificativ, conform Legii nr. 186/2013, elaborate cu scopul de a încuraja dezvoltarea afacerilor.

Vestul României, în special zona din jurul Timișoarei, prezintă un potențial important pentru companiile din sectorul automotive, iar multe s-au relocat sau și-au construit facilități logistice sau de producție în zonă. Cererea de terenuri industriale manifestată de companiile multinaționale din acest sector este departe de a fi satisfăcută, de aceea este nevoie de un efort susținut pentru a stimula investițiile în zonă. Indiferent de dimensiuni, o companie preferă un teren industrial cu toate utilitățile și aprobările, pe care poate să-și înceapă activitatea într-un termen cât mai scurt. În cazul în care ar opta pentru o conversie a unui teren agricol într-unul industrial, compania ar suferi pierderi importante generate de întregul proces implicat, dar şi datorate întârzierilor în începerea imediată a activității pe terenul respectiv.

ARTEMIS REAL ESTATE propune parcele industriale „la cheie” care pun la dispoziție toate condițiile necesare pentru dezvoltarea unei activități industriale sănătoase.

Comments

comments

Această înregistrare a fost postată în Artemis Real Estate și etichetată , , , , , . Semn de carte permalink. Comentariile sunt închise, dar poți lasa trackback-uri: Adresa Ping-ului.