Business la Sânandrei?

constructionARTEMIS REAL ESTATE a ales mai multe localități din nordul Timișoarei pentru realizarea unor dezvoltări imobiliare masive. Sânandrei este una dintre ele. Alegerea dezvoltatorului nu e deloc întâmplătoare şi se datorează şi poziției geografice și infrastructurii logistice din care decurg o serie de avantaje strategice.

Sânandrei Industrial Parc se află la o distanță de câteva minute de infrastructura logistică a Timișoarei, beneficiind din plin de aceasta:
- 17 kilometri de Aeroportul Internațional Traian Vuia – pe centura oraşului
- 13 kilometri spre Orţişoara sau 16 kilometri spre Giarmata – principalele coborâri de pe Autostrada ce va lega Timișoara de frontiera spre vest. În plus, se intenţioneazăîn viitorul apropiat realizarea unui drum expres, care se va afla în apropierea Parcului Industrial, care va alega autostrada de Calea Aradului.
- 21 kilometri de magistrala feroviară inclusă în Coridorul IV Pan European

Un alt aspect care merită luat în calcul este faptul că Sânandrei are propria administrație locală care stabilește nivelul taxelor și impozitelor, de regulă considerabil mai mici decât cele din Timișoara, ceea ce va genera economii companiilor stabilite în parcul industrial.

La aceste atuuri se adaugă avantajele oferite de Timişoara, distanța geografică a parcului faţă de oraş fiind absolut neglijabilă:
- accesul la mâna de lucru calificată
- infrastructura avansată
- centru regional
- distanța de maxim 600 km faţă de mai multe capitale europene: Budapesta, Belgrad, Viena, Bratislava, București

La Sânandrei Industrial Parc clienții pot închiria sau cumpăra parcele de teren de mărimea dorită, care au PUZ-ul asigurat. Infrastructura este finalizată, inclusiv rețelele de apă, canalizare menajeră și pluvială, curent electric, gaz, acces la DN 69 la Km 10+510m şi la fiecare parcelă în parte din parc, drumuri betonate şi trotuare. Pe lângă vânzarea şi închirierea parcelelor de teren, este posibilă şi construirea de către dezvoltator a unităţilor de producţie şi de depozitare.

Comments

comments

Această înregistrare a fost postată în Sanandrei Industrial Park și etichetată , , , , , . Semn de carte permalink. Comentariile sunt închise, dar poți lasa trackback-uri: Adresa Ping-ului.