Cum contribuie parcul industrial la dezvoltarea zonei și a regiunii?

devoltator imobiliarLocalitatea Sânandrei din județul Timiș a prezentat condițiile optime de dezvoltare în sectorul rezidențial, venind cu o ofertă interesantă pentru locuitorii Timișoarei care au decis să renunțe la apartamentele din blocuri pentru o casă în această localitate. Dezvoltarea sectorului rezidențial a transformat localitatea într-un punct de interes pentru dezvoltarea de proiecte de anvergură, concentrate și în direcția construcțiilor industriale.

Parcul industrial de la Sânandrei oferă o infrastructură ideală pentru susținerea activităților comerciale și de producție ale companiilor românești și străine. Prin poziționarea geografică și accesul rapid la căile de comunicații care asigură legătura către vestul Europei, dar și prin dezvoltarea sectorului rezidențial, zona localității Sânandrei prezintă un potențial economic important. Pentru ca acest potențial să fie valorificat este nevoie de investiții susținute în infrastructura industrială, în crearea condițiilor favorabile pentru susținerea și dezvoltarea operațiunilor companiilor.

Proiectul Sânandrei Industrial Park aduce un „suflu economic” nou şi este un important stimul al intensificării activității economice în regiune, contribuind, astfel, la combaterea șomajului, la creșterea puterii de cumpărare, la crearea de noi locuri de muncă. Din cercetările premergătoare demarării investiției, am identificat nevoile companiilor pentru această regiune, precum și disponibilitatea lor de investiție, iar proiectul a fost conceput prin corelarea datelor cu potențialul de resursă umană pe care îl oferă această zonă.

Prin îmbinarea acestor două seturi de date, am ajuns la concluzii pertinente care ne-au ghidat în conceperea și dezvoltarea proiectului.

Proiectul Sânandrei Industrial Park este deja într-o fază de dezvoltare avansată. Au fost finalizate lucrările de infrastructură rutieră și de utilități. Mai jos, puteți urmări o galerie de imagini de pe șantierul din Sânandrei:

Comments

comments

Această înregistrare a fost postată în Sanandrei Industrial Park și etichetată , . Semn de carte permalink. Postează un comentariu sau lasă un trackback: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Trebuie să fii autentificat pentru a posta un comentariu.