Evoluţia lucrărilor de la Sânandrei Industrial Park

poza20Construcția infrastructurii parcului industrial de la Sânandrei, situat lângă Timişoara, progresează conform graficului. Fiecare etapă parcursă duce proiectul mai aproape de stadiul final, moment în care companiile își vor stabili aici centrele operaționale. Artemis Real Estate oferă posibilitatea de achiziţie sau de închiriere a parcelelor industriale sau a construcţiilor propriu-zise. De asemenea, în concordanţă cu cererile, dezvoltatorul poate finanţa construcţiile şi proiectele industriale dorite de companiile care se vor stabili la Sânandrei Industrial Park.
Prima etapă a construcției a fost finalizată. Lucrările care s-au efectuat în această etapă conturează deja funcționalitatea parcului. Au fost finalizate următoarele: drumul colector, reţeaua de apă, canalizarea menajeră şi pluvială, rețeaua stradală de iluminat și trotuarele.

În etapa a doua, lucrările s-au mutat pe strada 5A și sunt deja într-o fază avansată. Construcția rețelei de evacuare a apei este prioritară. Astfel, se lucrează la construcția drumului, la reţeaua de scurgere pentru apele menajere și pluviale. De asemenea, rețeaua de iluminat stradal și trotuarele sunt într-o fază avansată, toate operațiunile desfășurându-se conform graficului.

La nivelul întregului parc de la Sânandrei, s-au făcut progrese semnificative și la rețeaua electrică. Au fost stabilite legăturile pentru alimentarea parcului. Primul proiect de instalații electrice din interiorul parcului de la Sânandrei, care este într-o fază finală, este rețeaua de iluminare stradală. Rețeaua electrică a fost construită şi urmează racordarea acesteia la rețeaua națională. Acestea sunt programate pentru etapa a treia a lucrărilor, deoarece este nevoie de montarea postului de transformare.

Această etapă, cea de-a treia, este cea în care se finalizează rețeaua de apă, canalizare, gaz şi curent. Tot acum se va face forajul pentru alimentarea cu apă potabilă, precum şi bazinul de retenţie care va asigura rezerva de apă pentru reţeaua de hidranţi, bazinul de retenție a apei pluviale, precum și postul de transformare şi staţia SRM.

În momentul în care este finalizată racordarea la utilități și infrastructura rutieră este completă, parcul este deschis pentru vânzare sau închiriere terenuri industriale care pot susține activități complexe de producție.

Comments

comments

Această înregistrare a fost postată în Sanandrei Industrial Park și etichetată , , , , . Semn de carte permalink. Comentariile sunt închise, dar poți lasa trackback-uri: Adresa Ping-ului.