Facilități premium pentru companii

swiss parkCompaniile străine și românești care decid să învestească în zona de vest au nevoie de o infrastructură solidă pe care să-și poată dezvolta operațiunile. De aceea, Swiss Park, proiectul implementat în zona Giarmata, din apropierea Timișoarei reprezintă o necesitate pentru încurajarea demersurilor de dezvoltare ale companiilor.

Prima provocare pe care specialiștii noștri au întâmpinat-o odată cu demararea acestui proiect a fost stabilirea poziționării geografice, astfel încât să fie asigurat accesul facil la căile de comunicații aeriene, rutiere și feroviare disponibile în zonă. Accesul rapid către căile de comunicații reprezintă un avantaj atunci când vine vorba de întreținerea unor relații comerciale profitabile. Astfel, a fost aleasă zona Giarmata Mare, care permite legături rapide către rețeaua rutieră din vestul Europei, fiind în apropierea rețelei de autostrăzi a Ungariei, prin legătura formată cu autostrada A1. De asemenea, parcul beneficiază de acces facil la rețeaua feroviară, facilitând, astfel, transportul de mărfuri prin intermediul căilor ferate. Există, de asemenea, şi acces rapid la căile de comunicații aeriene, prin poziționarea la doar 12 kilometri de Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara.

 

Comments

comments

Această înregistrare a fost postată în Swiss "Park Industrial Giarmata" și etichetată , , . Semn de carte permalink. Postează un comentariu sau lasă un trackback: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Trebuie să fii autentificat pentru a posta un comentariu.