Finalizarea infrastructurii și primirea primelor companii

poza16Condiţiile meteo prielnice din ultima perioadă favorizează şi înaintarea lucrărilor de la Sânandrei într-un ritm alert, aducând întregul proiect din ce în ce mai aproape de finalizare. Astfel, companiile care și-au manifestat deja interesul de a se instala în parc încep demersurile în vederea iniţierii cât mai rapide a activității la Sânandrei Industrial Park.

Parcul industrial oferă toate dotările moderne, optimizate pentru nevoile specifice ale companiilor mici și mijlocii aflate în căutarea unui mediu favorabil de creștere. La aceste condiții favorabile contribuie și poziționarea geografică a localității Sânandrei, din județul Timiș, care asigură accesul facil către căile de comunicații rutiere, feroviare și aeriene cu vestul Europei. Artemis Real Estate oferă spre vânzare sau închiriere parcele de teren din cadrul parcului industrial. Totodată, vine în întâmpinarea nevoilor societăţilor putând finanta constructia cladirilor necesare acestora. Clădirile, halele sau alte amplasamente necesare, se construiesc de către dezvoltator conform cerinţelor companiilor care le solicită acest serviciu. Aşadar, se oferă facilităţi inedite pentru cei interesaţi de a-şi reloca afacerea sau de a se extinde într-un spaţiu extrem de favorabil desfăţurării oricărui tip de activităţi comerciale sau de producţie.

Proiectul de la Sânandrei a fost conceput și este monitorizat de specialiști pentru construcția de astfel de facilități industriale. Punem foarte mare accent pe monitorizarea atentă a lucrărilor, astfel încât să ne asigurăm că se respectă în totalitate cerinţele înscrise în proiectul iniţial. Prin această monitorizare ne asumăm responsabilitatea pentru calitatea lucrărilor în fața companiilor care se stabilesc în acest parc industrial.

Sânandrei Industrial Park își propune să devină un pol important de creștere economică a regiunii.

Comments

comments

Această înregistrare a fost postată în Sanandrei Industrial Park și etichetată , , , , , . Semn de carte permalink. Comentariile sunt închise, dar poți lasa trackback-uri: Adresa Ping-ului.