Începerea lucrărilor la proiectul industrial

santier constructiiLucrările de dezvoltare şi de echipare cu utilitățile necesare pentru Swiss “Park Industrial Giarmata”, din județul Timiș, sunt programate să înceapă în primăvara anului viitor. În perioada care a rămas până la demararea construcției propriu-zise, inginerii lucrează la ultimele detalii de proiectare ale rețelelor de utilități care vor trebui să deservească consumatorii.

Rețelele de utilități trebuie abordate într-o manieră aparte, astfel încât, pe termen mediu și lung, să se asigure un consum potrivit pentru consumatori. Tocmai de aceea, inginerii au conceput rețelele astfel încât să asigure o distribuție optimizată pentru nevoile specifice ale tuturor tipurilor de consumatori din parc. S-a urmărit eficiența energetică.

Tot la capitolul utilități a fost prevăzută și rețeaua internă de drumuri. Aceasta a fost concepută în același spirit al optimizării. Fundația a fost concepută în aşa fel încât să asigure o rețea solidă, destinată unei exploatări îndelungate. Fundația este concepută din balast și piatră spartă. Întrucât fi trafic greu, este prevăzută o îmbrăcăminte din beton rutier, mult mai rezistentă și absolut necesară pentru a asigura drumuri de calitate care să deservească nevoile companiilor.

Artemis Real Estate oferă oportunitatea de achiziţie sau de închiriere a parcelelor sau a construcţiilor propriu-zise, fie că vorbim de clădiri destinate activităţilor comerciale sau de producţie. Compania poate finanţa construcţia acestora, conform cerinţelor clienţilor, urmând ca apoi să le ofere spre vânzare sau închiriere doritorilor, împreună cu terenul eferent. Există posibilitatea de achiziţie în tranşe sau cu ajutorul finanţărilor oferite de către bănci.

Comments

comments

Această înregistrare a fost postată în Swiss "Park Industrial Giarmata" și etichetată , , , , , . Semn de carte permalink. Comentariile sunt închise, dar poți lasa trackback-uri: Adresa Ping-ului.