Lucrările avansează cu rapiditate la Sânandrei Industrial Park

06-asfaltarea-03ARTEMIS REAL ESTATE a profitat din plin de vremea bună de-afară și s-a pus pe construit. Sezonul de toamnă a fost propice pentru parcul industrial de la Sânandrei, aflat în plină dezvoltare, situat la doar câțiva kilometri de Timișoara. O serie de fotografii luate pe teren, la cald, prezintă progresul înregistrat pe șantier. Vremea este, de asemenea, un aliat al constructorilor și permite acest avans al lucrărilor la Sanandrei Industrial Park, care, iată, începe să prindă contur și să se impună ca unul din cele mai importante parcuri industriale.

Obiectivul principal al lunii octombrie a fost ca, peste deja fostele parcele agricole, să se așeze stratul final de asfalt pentru un acces facil la terenul cu destinație industrială. Lucrările au început cu montarea cofrajelor pentru rezervoarele de apă, lucrare necesară pentru asigurarea facilităților pe parcul industrial. A urmat apoi pregătirea trotuarelor pentru betonare, armarea fundației la rezervoarele de apă, lucrările de hidroizolație, pregătirea stațiilor de pompare pentru apa pluvială și, evident, asfaltarea propriu-zisă.

Această etapă, extrem de importantă pentru infrastructura Sânandrei Industrial Park, facilitează accesul în zonă, atât de necesar pentru a putea trece la fazele de vânzare sau închiriere propriu-zise a terenului cu utilități 100% funcționale. Expertiza dezvoltatorului elvețian este dovedită și de această dată pe teren și apare ca un factor categoric de diferențiere, lucrările fiind efectuate la timp, în cele mai bune condiții, fapt demonstrat de galeria de imagini.

Vom reveni cât de curând cu detalii referitoare la lucrările efectuate și la celelalte proiecte dezvoltate de Artemis Real Estate în județul Timiș dintre care amintim Swiss Park, parcul industrial de la Giarmata Mare, Dudeștii Noi Industrial Park sau parcurile industriale de lângă Aeroportul din Timișoara.

FOTOGRAFII SANTIER OCTOMBRIE 2014
31.10.2014 – Start luna octombrie

Comments

comments

Această înregistrare a fost postată în Sanandrei Industrial Park și etichetată , , , , , . Semn de carte permalink. Comentariile sunt închise, dar poți lasa trackback-uri: Adresa Ping-ului.