Noi locuri de muncă pentru timişoreni

 locuri de muncaInvestiția făcută de ARTEMIS REAL ESTATE la Sânandrei pentru dezvoltarea unui parc industrial modern stimulează antreprenoriatul în zonă. În condițiile în care există facilități accesibile pentru dezvoltarea afacerilor, firmele devin din ce în ce mai interesate de dezvoltarea de activități în zonă. În plus, aceste facilități încurajează inițiativa economică prin stimularea antreprenoriatului. Toate acestea determină crearea de noi locuri de muncă, reușindu-se, astfel, o diminuare a ratei șomajului la nivelul județului Timiș.

Județul Timiș se poate lăuda cu una dintre cele mai scăzute rate de șomaj. Conform datelor ultimelor statistici privind ocuparea forței de muncă, județul Timiș înregistra o rată a șomajului de doar 2%, în contextul unei medii naționale de peste 5 procente. Performanța a fost realizată prin menținerea unui climat economic favorabil dezvoltării afacerilor. Autoritățile locale au colaborat cu investitorii, asigurându-le facilități care să le permită o instalare fără obstacole în zonă. Performanța în ceea ce privește rata șomajului trebuie menținută printr-un efort constant, iar modernizarea permanentă a infrastructurii industriale va fi întotdeauna un argument decisiv în fața investitorilor.

Atragerea companiilor în zonă duce la generarea de noi locuri de muncă, existând o cerere susținută pentru forța de muncă specializată, iar în contextul unei cereri mari, se creează condițiile pentru creșterea competitivității pachetelor salariale oferite de angajator.

Sânandrei Industrial Park, situat în județul Timiș, aflat într-o fază avansată a construcției, a atras deja atenția unor companii importante care urmează să-și înceapă activitățile imediat ce toate lucrările de infrastructură vor fi finalizate. În faza actuală a lucrărilor de la Sânandrei, infrastructura de utilități este într-o fază finală, iar infrastructura rutieră progresează într-un ritm accelerat, urmând să fie finalizată în cel mai scurt timp.

Comments

comments

Această înregistrare a fost postată în Sanandrei Industrial Park și etichetată , , , . Semn de carte permalink. Postează un comentariu sau lasă un trackback: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Trebuie să fii autentificat pentru a posta un comentariu.