Obiectivele Artemis Real Estate

artemis2Suntem aici pentru a dezvolta proiecte industriale şi rezidenţiale. Deţinem peste 125 de hectare în jurul oraşului Timişoara şi dezvoltăm mai multe proiecte industriale, dorind să stimulăm apetitul pentru investiții în zona de vest a României.

Am ales zona de vest a României deoarece, din punct de vedere logistic, aceasta prezintă o serie de avantaje competitive care favorizează dezvoltarea în ritm susținut a afacerilor. Am realizat o analiză aprofundată a contextului economic al județului și încadrarea acestuia în contextul național și european, am luat în considerare aspectele esențiale ale zonei, cum ar fi facilitățile logistice, dar și infrastructura educațională care poate asigura forța de muncă necesară pentru companiile care se află sau se vor instala în zonă.

Prin cele două proiecte aflate acum în stadiu de implementare, Sânandrei Industrial Park, respectiv Swiss Park Giarmata, implementăm două concepte care sprijină dezvoltarea economică a zonei. Ambele proiecte sunt amplasate strategic, având deschidere către pieţele occidentale şi au toate aprobările pentru construcţii industriale şi logistice, au asigurată infrastructura şi echiparea tehnico-edilitară.

Artemis Real Estate oferă spre vânzare sau închiriere terenurile deţinute, fiind flexibilă în ceea ce priveşte negocierea şi găsirea celor mai bune soluţii, croite exact pe nevoia clienţilor. De asemenea, compania poate finanţa construcţia proiectelor industriale sau rezidenţiale la cheie. Terenurile existente în cele două parcuri sunt echipate cu toate utilităţile.

Sânandrei Industrial Parc este un proiect industrial dedicat companiilor mici și mijlocii care au nevoie de infrastructură industrială pentru dezvoltare. Acest parc industrial se mulează pe nevoile specifice ale companiilor din zona de vest a țării și pe previziunile pe termen mediu și lung asupra potențialului economic al regiunii.

În timp ce la Sânandrei orientarea este exclusiv industrială, Swiss Park Giarmata este un concept care îmbină utilitățile unui parc industrial cu funcțiile rezidențiale. Acest proiect are ca scop construirea unei comunităţi solide care să beneficieze de cel mai bun echilibru dintre viața personală și viața profesională. În cadrul comunității, dezvoltatorul asigură toate facilitățile necesare pentru atingerea acestui echilibru.

Pe termen mediu și lung, strategia noastră se concentrează atât pe sectorul industrial, cât și pe cel rezidențial. De aceea căutăm terenuri agricole extinse pe care le dezvoltăm asigurându-le PUZ şi tot ceea ce ţine de infrastructură (electricitate, gaz, apă, linii telefonice, canalizare etc). Clienții noștri au opțiunea de a cumpăra sau de a închiria parcele în aceste zone, atât în zonele industriale, cât și în cele rezidențiale.

Pe lângă dezvoltarea terenului și a infrastructurii, avem capacitatea și expertiza de a construi unităţi de producție sau de depozitare pentru companii. Acestea pot fi închiriate împreună cu terenul aferent.

În ceea ce privește segmentul rezidențial, dezvoltăm și vindem parcele, dar, totodată, asigurăm, ca şi în cazul proiectelor industriale, construcția rezidențială, aşa cum beneficiarul îşi doreşte. Acesta are apoi oportunitatea de a cumpăra respectiva locuinţă sau de a o închiria.

Pentru a oferi clienților noștri, companii și persoane fizice, tot suportul de care au nevoie pentru închirierea unui teren industrial sau achiziția unor unităţi rezidențiale, propunem consultanță specializată pentru obținerea unei finanțări în cele mai bune condiții oferite pe piață.

Prin acțiunile noastre susținem dezvoltarea IMM-urilor, deoarece considerăm că aceste companii sunt motorul creșterii economice.

Comments

comments

Această înregistrare a fost postată în Artemis Real Estate și etichetată , , , , , , , . Semn de carte permalink. Comentariile sunt închise, dar poți lasa trackback-uri: Adresa Ping-ului.