Parcul industrial

teren7Swiss “Park Industrial Giarmata” este un parc industrial, care se bazează pe un concept complex care presupune o distribuție pe zone a activităților.Terenul disponibil este de peste 100 de hectare.

Lucrările de dezvoltare şi de echipare cu utilitățile necesare pentru Swiss “Park Industrial Giarmata” sunt programate să înceapă în primăvara anului viitor. În această perioadă inginerii lucrează la detaliile de proiectare ale rețelelor de utilități care vor trebui să deservească consumatorii

ARTEMIS REAL ESTATE oferă oportunitatea de achiziţie sau de închiriere a parcelelor sau a construcţiilor propriu-zise din cadrul parcului, clădiri destinate activităţilor comerciale sau de producţie. Compania poate finanţa construcţia acestora, conform cerinţelor clienţilor, urmând ca apoi să le ofere spre vânzare sau închiriere doritorilor, împreună cu terenul eferent. Există posibilitatea de achiziţie în tranşe sau cu ajutorul finanţărilor oferite de către bănci.

Comments

comments

Această înregistrare a fost postată în Swiss "Park Industrial Giarmata" și etichetată , , , , . Semn de carte permalink. Comentariile sunt închise, dar poți lasa trackback-uri: Adresa Ping-ului.