Sânandrei Industrial Park facilitează relațiile comerciale cu vestul Europei

camionAlegerea poziției geografice a parcului industrial pe care a decis să îl construiască a fost o prioritate pentru Artemis Real Estate, în fazele de planificare a proiectului, aşa cum era normal. A fost analizată faza actuală de dezvoltare a rețelelor de comunicații rutiere, aeriene și feroviare dar și perspectivele de dezvoltare pe care aceste rețele le propun, astfel încât să fie facilitat accesul către cele mai importante noduri de transport din vestul Europei.

Poziționarea în județul Timiș, în apropierea graniței de vest a țării, la Sânandrei, nu a fost aleasă întâmplător. Dezvoltarea autostrăzilor în zonă, care fac legătura rapidă cu rețeaua de drumuri rapide din Ungaria, iar prin acestea către vestul Europei, a reprezentat un argument important în favoarea localității Sânandrei pentru dezvoltarea acestui proiect. De asemenea, apropierea de Aeroportul Internațional „Traian Vuia” din Timișoara a fost un alt argument puternic pentru poziționarea parcului industrial în această zonă.

Prin accesul la infrastructura de comunicații rutiere, feroviare și aeriene, Parcul Industrial de la Sânandrei, județul Timiș, devine o alternativă atractivă pentru companiile românești sau străine care vor să-și instaleze facilități de producție în zonă. Prin infrastructura pe care a conceput-o și o construiește Artemis Real Estate, parcul oferă condițiile optime pentru desfășurarea unei activități susținute de producție.

Practic, proiectul de la Sânandrei, județul Timiș, este dezvoltat pentru a satisface două nevoi esențiale ale companiilor, ambele nevoi fiind la fel de importante, completându-se reciproc. Infrastructura de producție trebuie susținută de una logistică bine pusă punct pentru a facilita relațiile comerciale. Companiile care urmează să se instaleze în acest parc industrial vor beneficia de potențialul ambelor perspective.

Comments

comments

Această înregistrare a fost postată în Sanandrei Industrial Park și etichetată . Semn de carte permalink. Postează un comentariu sau lasă un trackback: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Trebuie să fii autentificat pentru a posta un comentariu.