Sânandrei Industrial Park şi planificarea strategică

planificare strategicaConstrucția unui parc industrial presupune proiectarea și implementarea facilităților și structurilor necesare, astfel încât acesta să devină extrem de atractiv pentru companii. Provocarea majoră, însă, în dezvoltarea unui parc industrial este dată de impactul pe care această structură îl va avea asupra contextului economic al regiunii în care este dezvoltat.

Construcția unui parc industrial presupune o investiție inițială considerabilă, investiție care poate fi în zadar, dacă în prealabil nu au fost analizate punctele strategice de impact ale investiției asupra regiunii și a comunității care beneficiază direct de stimularea activității economice. Investiția își pierde din valoare și din impact dacă nu va contribui, pe termen mediu și lung, la îmbunătățirea calității vieții, la diminuarea șomajului, la diminuarea ratei infracționalității și la reducerea sărăciei. Bineînțeles, regiunea în care se derulează dezvoltarea unui parc industrial trebuie să prezinte, la rândul ei, condițiile optime pentru ca o asemenea structură să poată fi valorificată la potențialul maxim.

Zona localității Sânandrei din județul Timiș nu a fost aleasă întâmplător de către Artemis Real Estate pentru implementarea unui proiect ambițios, materializat printr-un parc industrial modern conceput pentru a deveni un punct economic strategic pe harta județului, dar și unul de referință în ansamblul economiei naționale. Datorită experienței și expertizei acumulate de Artemis Holding AG, în urma dezvoltării unor proiecte similare în mai multe țări europene, compania a venit cu soluția adaptată perspectivelor strategice din această regiune.

Investiția de la Sânandrei, județul Timiș, foloseşte potențialul zonei în vederea dezvoltării unui proiect cu un impact pozitiv pe plan economic, dar și pe plan social.

Comments

comments

Această înregistrare a fost postată în Sanandrei Industrial Park și etichetată , , . Semn de carte permalink. Postează un comentariu sau lasă un trackback: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Trebuie să fii autentificat pentru a posta un comentariu.