Sectorul industrial, o prioritate

fabricaCompaniile care îşi vor desfăşura activitatea în cadrul parcurilor industriale dezvoltate de ARTEMIS REAL ESTATE vor avea la dispoziţie o bază logistică modernă pe care acestea o vor putea exploata astfel încât să-și eficientizeze procesele operaționale, nu doar local, ci și la nivel internaţional, mulţumită poziționării strategice a parcurilor industriale.

Din experiențele anterioare în proiecte similare dezvoltate în Elveția, țara de origine a ARTEMIS HOLDING AG, grup din care face parte și ARTEMIS REAL ESTATE, a asimilat expertiza necesară pentru identificarea rapidă a zonelor cu potențial de dezvoltare important. Aşa se justifică investiţia dezvoltatorului în zona de vest, respectiv în jurul orașului Timișoara, unde disponibilitatea forței de muncă specializate în domenii variate și poziționarea geografică favorabilă facilitării relațiilor comerciale cu vestul Europei oferă perspective interesante pentru companiile mici și mijlocii, dar și pentru multinaționalele care s-au stabilit în zonă.

Activitatea se concentrează pe dezvoltarea și vânzarea de terenuri industriale care dispun de toate facilitățile necesare pentru extinderea unei afaceri cu nevoi logistice în creștere. Prioritatea pe care o acordăm sectorului industrial nu se limitează doar la dezvoltarea terenului și construcția rețelelor de utilități, ci și la construcția clădirilor operaționale pe care companiile le vor folosi. În ceea ce privește dezvoltarea construcției, oferim tot suportul tehnic și logistic necesar pentru construcția unor facilități moderne. Companiile au opțiunea de închiriere, în condiții speciale, a acestor clădiri, odată cu închirierea parcelelor în cazul ambelor proiecte, Sânandrei Industrial Park şi Swiss Park Giarmata.

Urmăriți-ne și descoperiți oportunitățile pe care le creăm!

Comments

comments

Această înregistrare a fost postată în Artemis Real Estate și etichetată , , , , . Semn de carte permalink. Comentariile sunt închise, dar poți lasa trackback-uri: Adresa Ping-ului.