Swiss Park Giarmata, mai aproape de Europa

harta europeiParcul industrial este dezvoltat pe o suprafaţă de 103 ha, într-o poziţie extrem de favorabilă: în imediata apropiere a principalei autostrăzi ce leagă România de sitemul de autostrăzi din Ungaria, permiţând, astfel, companiilor să fie mai aproape de restul ţărilor din Uniunea Europeană. De asemenea, parcul industrial contribuie la dezvoltarea regională, fiind situat în Giarmata, la 10 km de Timişoara. Pentru acest ambiţios demers, zona a fost aleasă după ce s-au făcut studii de fezabilitate amănunțite, previziuni și analize.

Prin acest proiect, ARTEMIS REAL ESTATE oferă companiilor care vor să-și extindă operațiunile de producție și logistică în zonă toate facilităţile necesare. Fiecare pas al proiectului a fost planificat cu atenție, astfel încât rezultatul final să răspundă celor mai înalte standarde de calitate, atât cu spaţii de producție, cât și cu cele administrative.

Comments

comments

Această înregistrare a fost postată în Swiss "Park Industrial Giarmata" și etichetată , . Semn de carte permalink. Postează un comentariu sau lasă un trackback: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Trebuie să fii autentificat pentru a posta un comentariu.