Swiss Park Giarmata, pe ultima sută de metri înaintea demarării lucrărilor

construction machineConceptul Swiss Park a pornit la inițiativa ARTEMIS REAL ESTATE, divizia responsabilă cu dezvoltarea proiectelor în România a grupului elvețian ARTEMIS HOLDING AG, ca urmare a identificării unui potențial foarte bun pentru implementarea unui astfel de program în zona de vest a țării, în județul Timiș. Conceptul este susținut de experiența ARTEMIS HOLDING AG, grup care a dezvoltat concepte similare în Elveția, Polonia şi Grecia.

Ca în cazul oricărui proiect de anvergură, Swiss Park Giarmata, conceput pe o suprafață de103 ha, datorită profilului industrial, are nevoie de parcurgerea unor faze preliminare, înainte de începerea propriu-zisă a construcției. Toată documentația necesară a fost depusă la autoritățile locale și naționale abilitate în vederea eliberării autorizațiilor necesare, iar în prezent totul decurge conform planului inițial. Au fost respectați toți pașii necesari pentru obținerea statutului de „Parc Industrial”, statut care urmează să fie recunoscut de către Ministerul Dezvoltării. Este un proiect ambițios care urmează să schimbe radical peisajul industrial al zonei Giarmata, dar și al județului Timiș, prin atragerea de companii din domenii de activitate cheie care au nevoie de facilități de producție la cele mai înalte standarde de calitate.

Multe companii şi-au manifestat deja interesul de a face parte din Swiss Park Giarmata, lucru care certifică identificarea corectă a nevoilor pentru un parc industrial în zonă.

Demersurile pentru obținerea autorizațiilor necesare sunt în curs de finalizare, ceea ce permite începerea pregătirilor pentru construcția parcului industrial. Faza de construcție este programată pentru luna septembrie. Toate etapele lucrărilor au fost atent programate, astfel încât primii beneficiari ai facilităților oferite de Swiss Park să-și poată începe activitatea în cel mai scurt timp posibil.

Bineînțeles, vă vom ține la curent cu evoluția proiectului și cu avantajele pe care acesta le propune atât pentru companii, cât și pentru forța de muncă din zonă.

Comments

comments

Această înregistrare a fost postată în Swiss "Park Industrial Giarmata" și etichetată , . Semn de carte permalink. Postează un comentariu sau lasă un trackback: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Trebuie să fii autentificat pentru a posta un comentariu.