Swiss “Park Industrial Giarmata” sprijină dezvoltarea afacerilor

dezvoltarea afacerilorSwiss “Park Industrial Giarmata” este proiectat pentru a deveni un punct de referință pe harta oportunităților de dezvoltare a companiilor nu doar în zona de vest a României, ci și la nivel național și european. Considerăm că stimularea economiei și a investițiilor pleacă de la infrastructură, principalul pilon al dezvoltării industriale și al creșterii economice.

Construcția unei infrastructuri performante care să susțină această dezvoltare este și obiectivul proiectului nostru de la Giarmata, județul Timiș, unde contextul favorabil arată perspective optimiste pentru investiția într-un proiect cu un caracter mai special și amplu, cum este Swiss “Park Industrial Giarmata”. Proiectul este unul complex deoarece depășește caracteristicile specifice ale unui parc industrial.

Artemis Real Estate oferă spre vânzare sau închiriere, în condiţii foarte avantajoase, terenuri industriale situate în localitatea Giarmata, la doar câţiva kilometri de Timişoara. Dezvoltatorul imobiliar poate finanţa construcţiile şi proiectele industriale dorite de companiile care se vor stabili la Swiss “Park Industrial Giarmata”. Terenurile asigură companiilor care se vor stabili în parcul industrial toate utilităţile necesare. Compania vine, astfel, în sprijinul companiilor, stimulând dezvoltarea afacerilor în zona de vest a ţării.

Localizarea geografică și căile de comunicații favorizează dezvoltarea unui parc industrial.

Comments

comments

Această înregistrare a fost postată în Swiss "Park Industrial Giarmata" și etichetată , , , , , , , . Semn de carte permalink. Comentariile sunt închise, dar poți lasa trackback-uri: Adresa Ping-ului.