Terenuri cu PUZ

puzArtemis Real Estate oferă companiilor terenuri industriale care pot fi închiriate pe perioade medii și lungi sau cumpărate. Parcelele sunt situate în cadrul a două parcuri industriale, cu PUZ-ul realizat (planul urbanistic zonal) și sunt intravilane.

Planul urbanistic zonal este un proiect cu caracter de reglementare specifică şi detaliată a dezvoltării urbanistice a unei zone. În acest proiect sunt prevăzute toate spațiile și utilitățile care vor fi construite într-o anumită zonă, astfel încât să se asigure corelarea cu PUG-ul (planul urbanistic general) de dezvoltare a unei localități. Prin PUZ se stabilesc obiectivele, acțiunile, prioritățile, reglementările de urbanism care urmează să fie aplicate în utilizarea terenurilor și conformarea construcțiilor din zona prevăzută de PUZ. Demersurile de obținere a PUZ-ului reprezintă pasul premergător în cazul oricăror investiții care implică activități de construcții de infrastructuri specifice și de clădiri, astfel încât dezvoltarea terenului vizat să se realizeze cu respectarea principiilor stabilite în PUG.

Cele două proiecte Artemis Real Estate, unul aflat în curs de desfășurare, Parcul Industrial Sânandrei, iar al doilea, Swiss Park Giarmata, a cărui construcție urmează să fie demarată la începutul anului viitor, sunt două oportunități de dezvoltare pentru companiile mici și mijlocii din zona de vest.

Deși Artemis Real Estate este orientată preponderent către zona industrială, oferind spre vânzare sau închiriere terenuri cu această destinație, compania propune și terenuri dedicate exclusiv unei utilizări rezidențiale. Aceste terenuri sunt deschise dezvoltatorilor specializați în acest sector.

Comments

comments

Această înregistrare a fost postată în Artemis Real Estate și etichetată , , , , , , , , . Semn de carte permalink. Comentariile sunt închise, dar poți lasa trackback-uri: Adresa Ping-ului.