Un mediu favorabil pentru dezvoltarea afacerilor

dezvoltare afaceriContextul economic și social poate încuraja sau descuraja dezvoltarea afacerilor într-o anumită zonă. De aceea, sprijinul autorităților locale și inițiativa privată în direcția creării unui context favorabil pentru dezvoltarea afacerilor sunt esențiale pentru prosperitatea economică și „sănătatea” socială a unei unei regiuni. Astfel, beneficiile se pot extinde chiar și dincolo de limitele geografice ale respectivei zone.

Demersurile investitorilor și ale companiilor în vederea creării unei activități economice sustenabile cu beneficii evidente asupra laturii sociale a regiunii nu pot demara fără o infrastructură corespunzătoare nevoilor specifice ale unor astfel de activități. Companiile sunt dispuse să-și stabilească activităţi logistice și de producție acolo unde găsesc condițiile optime pentru a-și începe cât mai repede activitatea și unde există, în același timp, perspective favorabile de creștere pe termen mediu și lung. Odată ce aceste condiții există, companiile pot să-și înceapă activitatea, iar efectul imediat resimțit este crearea de locuri de muncă, asigurarea unui venit stabil membrilor comunității locale.

În zona Giarmata din județul Timiș am identificat un potențial important pentru dezvoltarea unei activități economice stabile. Accesul rapid la căile de comunicații rutiere, feroviare și aeriene, precum și potențialul de resursă umană specializată în cele mai importante domenii de activitate, formată în centrul universitar de la Timișoara, au fost cele mai importante argumente în favoarea dezvoltării infrastructurii tehnice necesare companiilor.

Proiectul de la Giarmata este unul ale cărui efecte benefice vor fi vizibile imediat după începerea construcției, care va demara în această toamnă. Avantajele proiectului vor fi evidente odată cu companiile și comunitatea care se vor stabili în zonă. Swiss Park este răspunsul la eterna problemă a omului modern, aflat în căutarea echilibrului între viața profesională și viața profesională.

Swiss Park Giarmata este mai mult decât un parc industrial, este o comunitate formată în jurul unui nucleu economic puternic.

Exprimarea părerilor si sugestiilor dumneavoastră ne pot sprijini în dezvoltarea armonioasă a proiectului!

Comments

comments

Această înregistrare a fost postată în Swiss "Park Industrial Giarmata" și etichetată , . Semn de carte permalink. Postează un comentariu sau lasă un trackback: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Trebuie să fii autentificat pentru a posta un comentariu.