Zona Sânandrei din Timiș, terenul propice pentru dezvoltarea unui parc industrial

draws golden building development conceptZona localității Sânandrei a devenit un punct strategic de dezvoltare pentru compania noastră, prin potențialul economic pe care îl prezintă. Regiunea de vest a României este una foarte atractivă pentru investitori, în special pentru cei din industria automotive și industriile conexe. Odată cu decizia de instalare, investitorii au nevoie de condiții optime pentru susținerea și dezvoltarea activităților pe care le desfășoară. Aici intervenim noi, ARTEMIS REAL ESTATE, membră a grupului elvețian ARTEMIS HOLDING AG, specializat în dezvoltarea imobiliară, cu proiecte de anvergură în desfășurare sau finalizate în țări ca Elveția, Polonia și Grecia, unde a pătruns în mai multe sectoare, de la cel industrial, la cel rezidențial sau la dezvoltarea de spații de birouri.

Proiectul are toate aprobările necesare, iar construcția propriu-zisă este începută. Este finalizată partea de infrastructură atât rutieră, cât și partea de utilități, iar cele nouă parcele vor putea, în curând, să primească primele companii care decid să beneficieze de avantajele pe care acest parc industrial le propune. Lucrările progresează în ritmul normal, astfel, în cel mai scurt timp, parcelele vor fi disponibile investitorilor strategici în zona de vest.

Comments

comments

Această înregistrare a fost postată în Sanandrei Industrial Park și etichetată . Semn de carte permalink. Postează un comentariu sau lasă un trackback: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Trebuie să fii autentificat pentru a posta un comentariu.